Építőmunkák

Cégünk a falszigetelés mellett egyéb építőipari tevékenységet is vállal. Többek között épületek szerkezeti átalakítását, átépítését, vagy akár teljes körű felújítását.

építőmunkák

Kőműves, és építőmunkák.

A precíz, és pontos kőműves munka elégvégzése az egyik légfontosabb a ház építése folyamán, hisz egy jó alap, és a rá épített stabil fal örökre szól. Ezért is követeljük meg magunktól a tökéletességet, és alkalmazzunk gondos, és ügyes szakembereket hogy önnek a lehető legjobb otthont építhessük egy boldog családi élethez.

Hidegburkolás

Egy jól kiválasztott burkoló lappal az egész ház arculata megváltoztatható, látványosabbá, szebbé tehető. Ezért fontos a kivitelezésnek is tökéletesre sikerülni. A pontatlanul elhelyezett burkoló lapok szinte észrevétlenül rombolják az összképet, és zavaró a szemnek. Ezért szakembereink különös pontossággal, és nagy odafigyeléssel végzik ennek a munkának a kivitelezését is hogy épülete harmóniájába minden tökéletesen illeszkedjen.

Térkövezés

Miután a ház elkészült az emberek tekintete mindig az udvarra irányul, hogy hogy is lehetne azt szebbé, és jobbá tenni. Egy szépen megtervezett járda, vagy kocsibeálló az udvar dísze lehet. Ebben is segítségére sietünk igény szerint. Mára térkövezésben, és díszkerítés építésben is nagy tapasztalatra tettünk szert. Ha azt szeretné ha otthona az utcáról nézve is takaros legyen, keressen minket bizalommal.