Utólagos falszigetelés

Vállalkozásunk 2000 óta foglalkozik utólagos falszigeteléssel, ezen belül is elsődlegesen a résvágásos technológiával. Elsősorban a lakossági szolgáltatásra helyeztük a hangsúlyt, ahol a megbízhatóság, biztonság, garancia, és az ár határozta meg a feladatokat. Ezen a területen olyan technológiát vezettünk be, amely az olcsósága mellett tökéletes megoldást nyújt a falak felvizesedése ellen. Mára, már számos magán, és középület elkészült utólagos szigetelése bizonyítja, hogy jó megoldást választottunk, amelyben egyúttal nagy tapasztalatokra tettünk szert. Ezeket a további munkáinkban kamatoztatjuk, figyelembe véve az újabb követelményeket és a technika megújuló lehetőségeit. Tevékenységünk kiterjed mindazokra a feladatokra, melyek egy teljes körű felújítás elvégzéséhez, befejezéséhez szükségesek.

utólagos falszigetelés víz ellen

Az általunk leggyakrabban alkalmazott eljárás a fala szigetelés kivitelezésére a résvágásos technika. Ez a fal teljes keresztmetszetben való átvágását jelenti. Ehez speciális láncfűrészeket, és egy gyémántköteles vágót használunk.


Aláfalazás


Amennyiben a fal szerkezete nem teszi lehetővé a résvágást mert meg van gyengülve, szétmállva akkor a fal átfalazását szoktuk javasolni. Ez mindenképp a legvégső módszer mert nem csak időigényesebb, de drágább, és nagyobb kosszal, és kényelmetlenséggel jár a megrendelőnek.